Prasátko
Anotace: ..sežereme zakrátko:)
Tak jsem zase mezi vámi
že jsem prase nemáte zdání
reju v zemi, obracím
sprostá slova tvoří rým
nadám klidně do velkých ptáků
také skotu je tu jak máku
každou větu končí býk
co mu chloubu někdo fik
i ty ženy své dostanou
jsou jak čtverec zkosen stranou
děti to jsou malý hadi
a to jsem slušný, buďte rádi
i já jsem zvíře, tak proč ta zloba?
totiž
už se na mě vaří voda
do jitrnic chtěj mě dát
a já jen vás chtěl
rozesmát
Přečteno 655x
Tipy 10
Poslední tipující: tato22, Gabrielle, Míša S., Kapka, James Libustka, Psavec, Tamara
Komentáře (2)
Komentujících (2)