Čištění zubů :-P
Anotace: Velmi, velmi povedené. Jen škoda, že né z mé hlavy :-)
Většinou k večeru dostávám chutě. Pojď se mnou miláčku, v koupelnu zvu Tě. Otevři ústa, mírně si poklekni, přimhouři oči, naposled vydechni. Nástroj je navlhlý, zdá se být připraven, k ústnímu užití zvláštně je upraven. Krátkými pohyby, dovnitř a ven, uvolni krk, je to jak sen. Lepkavou hmotou plní se hrdlo, radši to vyplivni, Ty moje trdlo. Opláchnu nástroj, otřu Ti hubu, taky Tě vzrušuje čištění zubů?...
Přečteno 724x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, Vampyrella, Judita, Sladkalu, Jean89
Komentáře (0)