Anotace: 10.12.2010 ... a stejně bych řekl ... že jsem nepoučitelný ... čitelný ...
a pořád dokola;
hroch tamburína, tamburína hroch
tak, jak si jeden zavolá
těch básní už je stoh
sic každá jiná, o tom pochyb není
vyletěl hroch i s tamburínou do umění...
17.12.2010 19:13:00 | šuměnka
No to je ohromný...
píchnout si svícen,tam,
pomoc,ze židle smíchem
upadám.
10.12.2010 13:59:00 | Květka Š.