Planetka Poesia..
Planetka Poesia otvírá oči
jenom když kdovíkdo kam kolem letí
střemhlav se řítím vstříc, již neodskočí
můj let v snech nárazem čelným zpečetí
naštěstí napřímil jsem pád do vlasů
rozpuštěných, s ofinou z čela měkce
vyčesanou, v účesu až do pasu
zachránil jsem si život, tahle lekce
bude mě stát k patám básněmi popsat
planetku v tvůrčích snech svým krasopisem
několik tisíců tužek okousat
Kde domov můj? - kámen s básně nadpisem
Přečteno 346x
Tipy 19
Poslední tipující: slnečnica, Zasr. romantik, PIPSQUEAK, carodejka, Kubino 2, CULIKATÁ, Jiná, Květka Š., labuť, Lota, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)