Ujela mi tramvaj
Anotace: Taková parodie na elegii:)
Běžím jako o závod,
už mám velké zpoždění,
je to jen shoda náhod,
že přijdu dneska poslední.
Už jen kousek tramvají
teď ráda bych popojela,
když v tu lidé nadávají,
že tramvaj nám ujela.
Ujela mi tramvaj
a co mám teď dělat??
Všechno na mě padá,
musím se však nedat.
Stojím sama na zastávce,
smutná a zoufalá,
neubráním se nadávce,
co do pusy se mi dostala.
Tramvajko moje milá,
kdybys tu teď tak byla
a odvezla mě tam,
kde spad´ by ze mě žal.
Komentáře (0)