Anotace: Ekologická mikropovídka. Taková ptákovina, ani nevím, dá-li se to vůbec označit za básničku. Ale nakonec jako autor na to mám právo, ne?
:-D tak to se mi fakt líbiloooo.....ani by mě nenapadlo že to tak skončí :-D
15.03.2006 19:06:00 | -Wendy-
vzhledem k tomu, že se na svět kolem dívám dost skepticky a má ekologická duše pláče, říkám... super :-)ještě pár let (možná desítek) a bude to třeba pouhý popis reality...
20.01.2006 22:06:00 |