Alpa-hadr
Anotace: Mno zjišťuji, že takový večer bych opravdu zažít nechtěl :o
Hrdlem protéká tekutina čirá,
v mozku se zaplňuje černá díra.
Hrdlem protéká čirá vodka,
v hlavě mám morální jatka.
Musím to vše zapít půllitrem piva,
co jiného mám dělat? Co mi zbývá?
Před sebou vidím divné mraky
a ptám se kamaráda jestli vidí taky.
Odpověď jsem dostal od něj mile,
zaznamenal bych ji nemít trojku v žíle.
V břiše mě stále cosi tlačí,
asi to bude cosi s močí.
S určitým cílem srazím paty,
mým určitým cílem jsou toalety.
To je hnus a morální bahno
na toalety se nedostanu snadno.
Už mám za sebou první krok,
zdálo se, že trval snad celý rok.
Náhle se hroutím bezvládně k zemi
a myšlenky se ztrácí v zapomění.
Bílé postele, bílé dveře a bílá omítka.
To snad ne, snad to není záchytka!
Pravdu zjišťuji však velmi záhy,
že včerejší večer byl velmi drahý.
Komentáře (0)