Tři kratičké
Anotace: Doufám, že aspoň trochu pobaví Z léta 2008
BOULE
Vyrostla ti, má milá
na hlavičce boule,
neměla ses opilá,
pod jabloní koulet.
KRAVINA
Včera za zdí kravína,
přepadla mě kravina,
že jí krávy neznaly
ke hnoji jí poslaly.
O PLKU
Plkal si plk s plkem,
že včera spal s vlkem,
vlezl do jeho jámy
takto vznikly fámy.
Přečteno 471x
Tipy 24
Poslední tipující: Skrat, Douša, Gabrielle, labuť, zelená víla, la loba, James Libustka, 6thSun, Jean89, Špáďa, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)