Anotace: Napadla mne při mrazivé ranní procházce (–17 °C) v předposlední den roku 2010 při pohledu na cosi beztvarého a kolizí s chodcem hrozícího... Kdybych se ještě ten večer nestavil na http://liter.cz/Basne/312964-view.aspx, asi bych na tu blbůstku zapomněl.
Ale kdo je pověrčivý, musí mít dilema - šlápnouti do toho značí peníze, ale když se o to přerazíš, značí to, že ty peníze dostaneš v nějaké ultratvrdé měně? :-D
Jinak vynikající, směju se tu na celé kolo.
05.01.2011 19:34:00 | divoska_jaja