Na hranici obezity
S holkou na hranici obezity,
vyměňujeme si pouze city.
Bráníme se fyzickému styku,
a pěstujeme cyklistu.
Než, aby zhubla tři, čtyři kila,
na večírku se jak Dánka zlila.
Pak likér sladký, jako ona sama
zajídala chlebíčkama.
Tlusté ruce s vůní čokolády,
nejsou jediné její vady.
Do očí bijí prorostlé kýty,
na hranici obezity!
Jak mezi zákusky seděla,
měla výraz anděla.
Její půvab je - však, ale skrytý
pod tlustou vrstvou obezity.
Jeden frajer hodil na web fotky,
jak se opalovala u maringotky.
S podtitulkem: „To je žena činu,“
nahá v trávě pojídá svačinu“.
Doufám, že se dáma neurazí,
že její pověst svojí písní kazím.
Nastupuje totiž velkou dráhu,
na jevišti sní před zraky váhu.
Na kráse však už jí nepřidá.
...ani celulitida.
Zadek se třpytí v rosolu,
ňadra se houpou pospolu.
Jediná moudrost, ta ji sluší,
zavídí ji lidé protoduší.
Její půvab je - však, ale skrytý
pod tlustou vrstvou obezity.
Přečteno 484x
Tipy 13
Poslední tipující: Vlastimil Oldřich, Jean89, hypertenze, vojtaz, dream in emptiness, Lota, Zasr. romantik, Quigleika
Komentáře (4)
Komentujících (4)