Kolik..
Kolik je vesmírů?
ještě bude?
dříve bylo?
definic přes míru
věda všude
křídou bílou
popsala vzorečky
škol tabule
věž knih, webů
stejně je od tečky
dál, než k nule
zlatých hřebů
bylo již tolik, co
se jen vejde
pod kladiva
kdovíkdo kdovíco
z toho vzejde
ať se dívá
jsem si je sečetl
v zrcadlení
všech Země vod
abych se nespletl
jsou k prodlení
tři tečky vhod...
seriál - víc vesmírů
v sitcomů žních
užil si dost
glyfů na papíru
umělý smích
remix ex post
Přečteno 403x
Tipy 12
Poslední tipující: Helena Lovecká, PIPSQUEAK, Jiná, Psavec, labuť, oběžnice, Květka Š., synanceia
Komentáře (1)
Komentujících (1)