Záchoďák aneb záchodová rulička
Anotace: Řekl bych ,že tohle téma je docela i vděčné. Nebo věčné?
Když chci jen tak napsat báseň
stačí malá chvilička.
Její název může být
i záchodová rulička.
Každý den ji potkáváš,
každý den ji v rukou máš.
Každý den děkuješ bohu,
že není prázdná na záchodu.
Když málo už je útržků
a začíná jít o držku.
Tak nastává čas na změnu.
Nečekej-to radím každému.
Vždy zachrání tě při průseru,
dobře poznáš každou změnu.
Proto dbej vždy ať není sama,
zažiješ s ní krásná rána.
Přečteno 768x
Tipy 17
Poslední tipující: breberkar, Robin Marnolli, tato22, deleite, Viktorie Zvalová, Mera, Anjesis, Gabrielle, Jaine, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)