Opět pár rýmovníků
Anotace: Pár pranostikoidních blbostí, spíš jen tak abych sem jednou za čas něco dala, moc mi to teď nepíše.
Na den svaté Barbory
odjeli jsme na hory.
Však namísto lyžování
v knajpě jsme si bez ustání
nacpávali bachory.
*
Na svatou Stanislavu
spěchal jsem do přístavu.
Pro můj pivní mozol čnící
chechtali se námořníci,
že prý jsem v jiném stavu.
*
Na svatou Gábinu
měl jsem cihlu na plynu.
Potom přišel strýček,
že už nese klíček,
ať opustím kabinu.
*
Na svatýho Ondřeje
často venku modře je.
Slunko není k nalezení,
a tak účet za topení
pořádně mě dohřeje.
***
Na závěr jedna šestiveršovatá
***
O svaté Markétě
přistál jsem na Krétě.
A kreténi z týhle Kréty
chtěli po mně cigarety
(nejlíp v celé paletě),
jinak prý mám po létě.
Přečteno 629x
Tipy 55
Poslední tipující: Lékařka duše, Markéta Hl., V.N.Losinský, enigman, Juan Francesco de Faro, Juraj Hrom, Tanzania, NikitaNikaT., René Vulkán, Sleepwalker, ...
Komentáře (12)
Komentujících (11)