Anotace: není tak veselo, aby nemohlo ještě veseleji (volné pokračování Jsi múza)
na plot piš a čmárej po zdi
kbelík s vápnem, štětku vem
vyloučen je kdo se zpozdí,
jen na špinavou nepiš zem
tužkou stínuj, maluj perem
drž Múze věnec nad hlavou
delirium překryj sprejem
jen nepiš na zem špinavou
***
Jiří
12.01.2011 14:49:00 | j.c.