O ženách
Řeknu vám to na rovinu a naprosto přesně,
chtěl bych býti k děvčatům přitisknutý těsně.
Na zastávce, v autobuse, seshora i zdola,
už jste někdy viděli takovýho vola?
Jenže holky protivy, nejsem zrovna v kurzu,
třeba by se vyplatilo zkusit v Praze burzu.
Co když na ní vydělám ňáký slušný money,
myslím na to pokaždé, když vylézám z vany.
Ploskuták, postavou hubený, nohy má studený,
jinak ale nemá chybu. Slibuju, nebudeš litovat!
Já umím milovat. Co tak koukáš? Dej si rybu!
Mám zvolit brunetu, milou a něžnou? Výskytem v populaci docela běžnou. Nebo snad zrzku, ty prý více vášně mají v sobě. Nevím co řeším? Vždyť na postel se vejdou obě! Určitě nádherná byla by bloncka, jenže podle módních trendů modelem je z loňska.
Ploskuták má zkrátka smůlu, vlasy mu řídnou, v kalhotách hučí mu jak v úlu, ale má smysl pro humor a mnoho šarmu. Doufám, že máš v cajku svoji vnitřní karmu, tralálalá trálaláááá......
Přečteno 433x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, Zasr. romantik, Ovádko, Sweet KiWi
Komentáře (2)
Komentujících (2)