Politici ČR
Anotace: ..no prostě tak, jak to je...
Chudým brát,
bohatým dát,
oškubat stát,
sobě nahrabat.
Tak to mám rád,
jednohlasně–senát!
-----------
Dokud ještě máme,
sobě dorozdáme,
copak je nám do lidí,
vždyť politik se nestydí.
-----------
Před volbami nám cpou, párečky a růže,
a když je zvolíš, tak pak tě sedřou z kůže.
----------
Nahrabou si listí, pěkně na hromádku,
zamkou ho do trezoru, že by na památku?
Žádné listí, hrabou prachy, to se přece ví,
a poctivý občan, ten ať si hladoví!
Přečteno 616x
Tipy 5
Poslední tipující: JaLa, Skrat, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)