Ploskuták vyráží
Anotace: Do víru velkoměsta...Lovit:-)
Je sobota večer, čas se hodit do gala,
Divil bych se, kdyby mi dnes žádná nedala,
Jak mi říká kamarádka: "Prostě kanec seš",
Zbývá jen se navonět a zamaskovat pleš.
Už cítím vůni velkoměsta, září neony,
Místo prachů po kapsách mi šustí bonbóny.
Dívky v téhle ulici obchodují s těly,
Třeba by mě za hašlerku uspokojit chtěly.
"To seš teda hochu z lacinýcho kraje!
Copak nečteš noviny, jak si krize s námi hraje?
Dej mi aspoň litr, vykouřím tě na ulici,
Jestli se ňák stydíš, tak ho schovám pod čepici."
"Sorry, prachy nemám." Podávám ji kulicha,
v tom mě ňákej debil praští do břicha.
Že by její přítel? Spíš ji pasák hlídá,
bez peněz se šukat nedá, to je ale bída.
Přečteno 361x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, Zasr. romantik, Judita, Skrat, v.hercik
Komentáře (3)
Komentujících (3)