..vichřice s.r.o...
Chtěla jsem být letuškou
ale ztratila jsem pasažéry ihned při startu
když propadli mnou na ranveji
chtěla jsem být osuškou
v hotelu Marco Polo krášlící Jakartu
však řídká jsem, tak dodnes se mi smějí
pak zkoušela jsem masírovat
však slova spíš jak sprcha ledová
byla v své sarkastické fázi
tak zkoušela jsem ryby chovat
/ né v náruči / tam u jezera Máchova
však chtěli po mně, ať v polovičním úvazku
jsem taky občas hrází
/ a k pracovnímu oděvu jsem fásla i pár podvazků /
dokonce fotila jsem huček kolekci
však nejen fotografovi
bohužel zahučelo
a tak jsem skončila,
jak poradkyně pro s.k.e.p.s.i
neboť než bych se sama trápila
tak raděj jiným napovím
že strašně krásné emoce
plavou skutečnou érou
..Vichřice s.r.o. / a to je vážně dým..
Přečteno 522x
Tipy 42
Poslední tipující: Javavia, enigman, janewe, jedam, NikitaNikaT., drsnosrstej kokršpaněl, Mbonita, labuť, Noc17, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)