Kouzelné fazole
Anotace: Ne vždy se povede všechno podle vašich představ:)
Po včerejším fazolovém
nářezu na jídelníčku
schoulil jsem se za domovem
na latrínu na chviličku
věda, že to bude akutní,
sbalil jsem si jídla dost,
teď tu můžu býti dní,
a sedět si tu pro radost.
Jedno mě však nenapadlo,
a to zítra zabolí,
že zásoby jídla tvoří
jen konzervy fazolí
Přečteno 537x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Sladkalu
Komentáře (1)
Komentujících (1)