Anotace: zase dětem... tentokrát trošku odrostlejším :o)
:-))))) Jsi zaručeně nejvtipnější autor, kterého kousky jsem tu četla. Ještě ovšem kuknu na toho Buližníka, protože oddechovka silná jako dívčí stehno, z toho se taky trhám smíchy:-))
05.08.2006 17:11:00 | Soliska
Fíííííííííí, oddechovka silná jak dívčí stehno... nádhera... vybarvil jsi mi poledne :-))
24.01.2006 13:05:00 | Buližník