Ty vole, samej anděl ....
Nepíšu o andělech
nějak mě to vybájené
božské letectvo
docela irituje
andělské perutě
mi šimrají nervy
a jak víme
nervy se neumí
upřímně smát
S extra ligovým šklebem
sleduju počínání Amora
profesionální zabiják
tichým šípem přímo do srdce
Bůžek nebo anděl
já raději Kevina Costnera
když pobíhal po Šervůdu
a prznil zámecký paničky
Někdo zvoní
Kolébavým krokem
co uspí každou případnou
lichotku mé chůze
jdu otevřít a ....
Někdy se to prostě stane
nic netušíte a dostanete
od osudu takový dělo
že vás nemá ani cenu sbírat
na prahu stála tak krásná dívka
celá v bílém
v pohledu měla všechno
co jsem kdy chtěl vidět
tónem jejího hlasu
bych chtěl slyšet vyprávět
všechny příběhy světa
víte
ona vypadala jako ...
... jako ............
... a do prdele .....
Přečteno 780x
Tipy 14
Poslední tipující: gallatea, Žqáry, HarryHH, Koprtinka, Lota, Mbonita, Zasr. romantik, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (5)
Komentujících (5)