Matrix..
Princíp Matrixu je digitálny
súlad entít
tak pod širákom ako aj v spálni
génia esprit
nič nenechá iba na náhodu
definuje
vesmírnu sféru od bodu k bodu
(von či dnu je)
robí si nárok na svetovládu
oprávnený
z informatických dát samospádu
rozvášnený
emóciami, pre čísla - aj Matrix
sám o sebe
celý vyrátať, staviť cieľ na zisk
strih na šerbel
nanútiť všetkému, čísel smetiu
objem gule
štyri tretiny pí er na tretiu
limít k nule
blížiaci sa, v multimatrix svetoch
faktoriálov
k dimenziám v bonmotov viet úletoch
šašov kráľov
Přečteno 370x
Tipy 11
Poslední tipující: Doradan, la loba, PIPSQUEAK, šuměnka, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)