U nás v Kocourkově
Anotace: ...hlavně že se máme dobře. ;oD
Ze zdi na mě kouká Vašek,
v hokeji zas chytá Hašek.
Každý drží se svého místa,
budoucnost dnes není jistá.
Státní maturitu už tu máme,
kolik peněz za ní ještě dáme?
Chytřejší budeme s tím papírem v ruce!
Ve světě čekají až jim budeme k ruce...
Knížete jak usl v křesli,
prý průvodem na hrad nesli.
Jen škoda že to prospal,
jinak dál by se u nás dostal.
Paroubek do ústraní ustoupil.
Engel před politiky předstoupil,
že doktoři už nechtějí dělat přesčas.
Jó, vedle vládne Slota, tady Nečas!
Prý zavedou nám jednotné daně.
Ještě chvilku a budeme řvát "Hrr na ně!"
A nové cesty slíbili že budou.
Jen jestli pojízdná auta ještě zbudou.
Ale nám je to fuk, vždyť jsme Češi.
Ať si na to kdo chce co chce hřeší.
Tak setrvejme i nadále v našem klidu,
užívejme si v úkol tu strašnou bídu.
Jó, hlavně buďme cool a trandy,
popíjejme pančovanou, levnou brandy.
On to tu někdo urovná a pochrání,
odborníci z EU, ti nás zachrání...
Přečteno 459x
Tipy 3
Poslední tipující: Findë, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)