Cube..
Zredukovať
múdrosť na púhe know-how
preskupovať
na displeji sled postáv
ide len o
životy figúr herných
s vybielenou
mozgovou šeďou, čiernych
pasažierov
k čiernym dieram v posádkach
dekodérov
s mutáciou pravdy v návratkách
ohlupujú
médiá, čo k hviezdam naspäť
nedopľujú
z pozícií ani za svet
inkognito
neustúpia, prečo aj
chcú byť pri tom
naplniť čas po okraj
na prípitok
s trúnkom v rozdaných čašiach
z luxusných stôk
kom-primátom vyrašia
kocky z hlavy
každá jedna sa hrdí
vencom slávy..
s kockatým srdcom v hrudi
- vlastnú si v ňom krv priotrávi
Přečteno 379x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ZILA78, Jiná, NikitaNikaT., Psavec, CULIKATÁ, James Libustka, Mbonita, labuť, Bolder, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)