Digichaos..
Anotace: (digitalizovaný chaos)
Vesmír měl vypadat jinak
jak to vím? prostě
takový jsem ze snu vymák
coolovej poster
s dizajnem docela jiným
nežli ho známe
chcete-li, lehce nastíním
co? nechte na mne
projekt byl až do detailů
nakreslen v xD
hacker za jedním z 'go' mailů
schován byl, systém
nakopl a už to jelo
Big Bang byl spuštěn
dotekem těla na tělo
kód snáz rozluštěn
nedigitální se zřítil
původní chaos
jakmile se hoax roztříštil
neskrýval radost
nevěda o tom, že nelze
sobě vše věřit
v nekalé stal se posléze
- číslem, soutěži
Přečteno 383x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ZILA78, jaroslava anna, Psavec, modrá..., CULIKATÁ, Květka Š., labuť, Bolder, šuměnka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)