Ve tmě
Anotace: Teda někdy mě napadají takový ptákoviny... Jako třeba včera.
Vytáhnu ze tmy mouřenína
Byl v tý tmě dobře schovanej
A zasměju se: To je vážně hlína!
Je od tmy umolousanej
Vytáhnu ze tmy černou kočku
Má jedno voko zelený
A v druhým poznám žluoočku
Už to mám celý spletený
Nakonec vytáhnu sám sebe
A budu černej jak ta tma
Řeknu si: Už ti z toho jebe
To bude těma pivama
Přečteno 596x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (11)
Komentujících (10)