Planétka Chimaera..
Najrýchlejším spracovaním dát
- algoritmov množstvom
disponujú uzly
optopočítače chcú sa zdať
výkonnejším božstvom
zmenu snov vykúzli
globálna konkurencieschopnosť
prenosných priestorov
- budúcnosť je ´opto´
fotonanotechnológií kosť
do psích búd priezorov
virtuálny hotdog
tieň pohodil ako hologram
z planétky Chimaera
Kerbera úspešne
trafil, obojok mal, monogram..
Numero vymiera
holosny - sú smiešne?
Přečteno 343x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, la loba, Psavec, NikitaNikaT., Květka Š., Mbonita, šuměnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)