Chuck
Anotace: nevěděli, že je mistr v boji, síle, taktice
Byli jednou hloupí lidé,
co se obden poprali,
aby jim prý nezatuhla
hmota kterou nabrali.
Věčně in a v noci čilí,
prostě velcí frajeři,
ke snídani pouze chilli
a šest kiláků k večeři.
Jednou ale narazili
na chlapíka Norrise,
nevěděli, že je mistr
v boji, síle, taktice.
Už vidí hvězdy, Kozoroha,
jo jak by rádi vzali roha.
Probudí se v nemocnici,
tito zbití kočovníci.
Dnes nejsou ostří
jak to chilli,
snídají jen morfium,
v zemi kde se hodně daří
látce zvané opium.
Přečteno 551x
Tipy 8
Poslední tipující: Alien.v.v.s., NikitaNikaT., Jean89, CULIKATÁ, Gabrielle, Marcone
Komentáře (1)
Komentujících (1)