Anotace: Zprvu se nad podivností ošklíbáte, a když ji cítíte celá léta, ani vám už to nepříjde.
Sbírka: Lekce volného pádu
Lidé mnohdy přindou na to, že to, co bylo jim protivné, vlastně už berou... tak nějak normálně. ST!*** za přirovnání.
14.03.2011 20:27:00 | NikitaNikaT.