Pavle zkuste zapracovat na rytmu..velmi krkolomně se to čte..
zkuste si to číst nahlas a poslouchat se
Obsah je hutný a myšlen dobře,ale to zpracování prostě drhne..některá slova mi tam prostě nesedí,ve snaze zachovat rým jsou jak pěst na oko.Třeba dareba.
Omlouvám se za upřímnost,ale znate mě,musela jsem to říci.
21.03.2011 13:10:00 | mademoiselle secret