Toulám se s Tebou ve světech vesmíru,
vnímám všemi smysly tu nádheru,
Ta studna,ze které stále čerpáš
je bezedná, pod Tvými prsty vzniká
krása kouzelná.
02.04.2011 19:39:00 | Tamara
Víš, Petbab, dycinky obdivuji, jak dokážeš tak hezky vesmírně psát... ST!***
02.04.2011 10:01:00 | NikitaNikaT.