Kolik..
Kolik je vesmírů - stotisíc, milion?
duální podstaty hmoty jsou kvanta
kvantová vlastnost mezonů ypsilon
- spin, v klasické fyzice ignoranta
strpí, čímž kvantová fyzika sílí
s Planckovou konstantou ve fullHD view
zatím si z bezpočtu vesmírů střílí
hedgeových fondů trh, nikoliv géniů
strategií investic s výnosem příštím
portfolio akcií v majetku vzrůstá
manageři s klienty stejným tržištím
fandí, ta fyzika dle jejich gusta
má na dvě dřívější, plazmová koule
je třetí fyzika parazitních věd
vesmíry zbohatnout - ze zeměkoule
jež pořád rotuje v jednom z nich.. teď hned!
Přečteno 414x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jiná, Maryje..., slnečnica, enigman, NikitaNikaT., CULIKATÁ, šuměnka, la loba
Komentáře (4)
Komentujících (4)