POPLETENÁ POHÁDKA
Anotace: JAK MUŽ KE ŠTĚSTÍ PŘIŠEL
Popletená pohádka
Za sedmero horami a řekami,
žije ten s černými rameny.
Ten miluje jednu vědmu,
pět let neměl rád ani jednu.
Ta miluje zlato, stříbro,
pro krásu udělá všecko.
Muž šel jednou pro jahody,
potkal dědu vševědu,
koupil od něj kilo sádla,
na pusu i na dupu.
Přinesl jí toho kupu,
dostal od ní velkou pusu.
Takhle končí popletená pohádka,
pro lidi i zvířátka.
Komentáře (0)