Holo..
Holografické myslenie ťažko
nelineárne deje chápe
ak vôbec, čo o tom vie Janko Hraško
chytrý dosť na to, čo ťarbalabe
v hologramoch preexpiruje raz-dva
hoc holofónnych, tak napríklad
hologram vesmíru nonsens azda
jasný je, ako nemý výklad
o budúcnosti technológií
nelineárnych, ako inak
v ňom doporučené sú do hmly hmlovky
hologramu v hmlách hľadať prízrak
tiež holografických, potom logicky
hologram-Jožin sa z popraškov
(holografických) smial, analogicky
spolu s ním holo-Janko Hraško
Přečteno 382x
Tipy 10
Poslední tipující: Kars, NikitaNikaT., Květka Š., modrá..., šuměnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)