Mám chalupu, je to statek, je hodně veliký, jsou na něm dva potůčky a mez. Vůbec ji neupravuji a odměnou za to jsou mi koroptve, zajíci, vrabci a ostatní zvířata co mi plení záhony a stromky. Rád se na ně dívám. Až chtít nebudu vše vybetonuji a bude klid jako tady v Praze.
16.05.2006 11:31:00 | umělec2
Stýská se mi po vrabčácích, jejich vádách a honičkách v křoví za psími kotci...děkuji,Aničko, že jsi mi je poslala takhle hezky virtuálně.
03.02.2006 10:23:00 | Mara*
Naštěstí zatím docela dobře rozumím všemu a básnička u mě rozhodně uspěla :)
31.01.2006 21:28:00 | Mourek
Ten,kdo zná slovenčinu ještě z časů,kdy byla denně v ČT,tak z tvé básně cítí tu její jemnost a krásu.
31.01.2006 21:06:00 | Guču
No škoda že čestinu a slovenštinu nám pánové z parlamentu v 93 rozdělily. Jinak je to pěkné.
31.01.2006 19:04:00 | Buližník