Slepičí
Anotace: Dejte si jednu slepičí...rýmovačku :)
Vdávala se kněžna Kvočna
na zámečku u Opočna
Svatba byla převeliká
pozvali i kolibříka
Aby točil, fotil, slídil -
hlavně pana Kohouta
Všichni vědí, že je břídil
"Tak ho sleduj, mrzouta."
Přikázal mu mistr Oř
Hudba hraje, Kvočna kráčí
Oddává je otec Tchoř.
Chudák slípka neodhadla
že to přijde na ni zrovna
valí na všechny kukadla
trapasu se svatba rovná.
Konec bylo její pýchy
Snesla vejce, zakdákala
zvířata se prostě smíchy
vskutku celá potrhala.
Přečteno 481x
Tipy 1
Poslední tipující: kejtyyy
Komentáře (0)