Kto..
V šere na rozhraní noci a rána
skalárnym vlnám
zverený vraciam sa, čias hviezdna brána
keď ju vypĺňam
ani nezavŕzga, len online žmurkne
snov fotobunka
- ešte sa nezobuď, kým hviezdy sfúkne
vietor zo Slnka
v slnečných lúčoch rozihraný dvíha
viečka od očí
ako sa zobúdza deň, noc si líha
číslo otočí
v kalendári.. prečo na rozdiel od snov
bdenie krúživou
polarizáciou je roto-vektorov
pravotočivou?
Přečteno 336x
Tipy 13
Poslední tipující: Kars, PIPSQUEAK, Mbonita, NikitaNikaT., Psavec, Květka Š., ZUMKA, labuť, šuměnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)