Zákazová značka
Anotace: Některá zranění nejsou na škodu
Už dlouho ti chci říct,
že je pro mě velkým klišé,
míti značku "Zákaz vjezdu"
zapíchnutou v břiše.
V jednom ales měla pravdu:
nežli chodit kolem zdí,
můžu kráčet po silnici
a auta už mnou nejezdí.
Přečteno 439x
Tipy 1
Poslední tipující: Prinzeschen
Komentáře (0)