verdi a jeho pláč Židů z opery Nabucco
vnímá sílu toho citu jež je v slzičkách ukryto
06.05.2011 14:03:00 | vodnař
já brnkám na struny sluneční
a noci zase cinkám do listoví
bubny jsou moje kroky srdeční
ústa pak šeptaj tóny slovy..:)
22.04.2011 10:34:00 | šuměnka
Komupak Ty muzikante
na nervy hraješ?
Jestli prasknou struny
do lásky nevyzraješ:)))
Noty se rozletí
hudba rozbrnká sál
vznikne vysoké napětí
protančíte bál
a co bude dál?
Raději se nauč hrát na nástroj
budeš mít kolem děvčat roj:-)))
21.04.2011 23:06:00 | CULIKATÁ