Anotace: Je to vlastně písnička, ale věřte mi, budete na tom líp, když si ji jen přečtete:-) Ani moc legrační není. Je spíš ze života...našeho... veselého. ;-)
Vyhlašuju válku času,
je to vážně k zbláznění.
Nebaví mě věky věků
vysvětlovat zpoždění.
Ráno vstávám k večeři
a večer budu snídat.
Čas už vůbec neřešim,
kdo ho má furt hlídat.
Vyhlašuju válku času!
Hodinám i vteřinám.
Vychutnávám spánku krásu.
Botou budík vypínám.
Ráno vstávám k večeři
a večer budu snídat.
Čas už vůbec neřešim,
kdo ho má furt hlídat.(To neni chyba, to je refrén ;-))
Když se všichni přidáte!
Stresům krásně předejdem!
Hodiny všichni prodáme...
Jen se nikdy nesejdem.
* *
Moc se mi líbí, opravdu se ti povedla :) Pěkná, vtipná, veselá a dobrý konec :) Já bych hodiny někdy prodat nechtěla, jen bych je chtěla občas zastavit :) ST!
20.06.2011 15:24:00 | Anne Leyyd