Jaro zahrádkáře
Anotace: s věnováním pro mojí mámu
Na zahradě krtek ryje,
lidi klátí alergie.
Čas vytvořit záhony,
mrva smrdí na hony.
Pod stromy nám listí hnije,
posedá mě letargie.
Začíná čas lítačky,
ztratily se motyčky.
Opadaly zdi a domy,
kdo ostřihá naše stromy?
Mladé stromky sluply srny,
chodník kryjí husté drny.
Na zahradě sídlí plevel,
každé jaro - vyšší level.
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: Tamara, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)