Černá díra
Zda vesmír trvá dál po smrti tvé?
nevíš a logiku přesto hájíš si
matematika fyziku seřve
- je pouze Matrix, nejsou Matrixy!
dnes černá díra je cílem všech věd
jen ať je vcucne, zhusta v ní všechno
za okamžik zvědí, kterak skok vpřed
udělá bádáním konec, oddechnou
sobě v nirváně paralytické
mozky, na míň procent činné než sejf
pln černých děr, mýlit se je lidské
do černého míří 100 procent tref
Přečteno 438x
Tipy 19
Poslední tipující: NikitaNikaT., Paulín, Doradan, PIPSQUEAK, Psavec, enigman, Mbonita, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)