..scvakni..
Anotace: slep a uteč....)
Scvakni mi ústa sešívačkou v chvatu
Ať neříkám to pořád dokola
Vyrvi můj kabel, ať už dojde k zkratu
Ať dnes i zítra už Ti nevolám
Ať kousek odletím a naberu svou výšku
A stanu se zas tou, co dobře znám
Ať po mně zůstane jen závan v tamaryšku
A představa či vtipný větrolam…
°
Zalep mi pusu páskou dokonale
Ať nezbásním už lásku nastokrát
Vyndej můj klíček, hoď a řekni; vale
Ať nemám chuť se dále vyznávat
Ať rychle odletím a nevrátím se více
A vyfoukám si hlavu zevnitř ven
Ať po mně zůstane jen síla borovice
A toužení, jak city šumných žen…
Přečteno 486x
Tipy 42
Poslední tipující: mkinka, hatlapatla, Špáďa, Emmelia, hašlerka, Zefi, la loba, Jiná, Skywalker, whiolet, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)