Tlouštík
Na paloučku v lese,
pašík se tam nese.
Hlasitě si oddychává,
tíhou stále posedává.
Kašle, krká, prdí,
ohledává co tam smrdí.
Stěží sotva uskakuje všude samý bobek,
kdo si to nevydržel a posral se tam drobek.
Přes les už nikdy, přes silnici příště,
za trest domů teď odnese si klíště.
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, EM EM
Komentáře (3)
Komentujících (3)