Parde, jako vždy přeháníš.., je to jen pocit v básni, nic víc... A myslím že na Tvé básně já nemám... A provokace? Safráááá, kdyby jsi věděl, jak moc to jaro potřebuju... :-))
Šmarjájosef...
17.03.2006 11:12:00 | Buližník
Hej hola, kde se nám touláš, človíčku? :o)
Byly ty boule tak velký?
To se musí ledovááááát :o))
07.02.2006 15:38:00 | Cecilka
Řekl bych, že jsi mě musel kdysi dávno na sjezdovce vidět...
Stromu se nic nestalo, já pak měl možnost 14 dní okukovat sestřičky v nemocnici.
03.02.2006 15:16:00 | Mourek
:o))))taky mě to v březnu čeká - jen doufám, že strom mě nebude chtít objímat a raději uhne:o)
03.02.2006 12:42:00 | Markét
Prima! :o)
Koukám, že nálada už se zlepšila...
čert vem, že po těle nějaká modřina... ;o)))
A tos ještě neviděl ten pohled šílený,
když z kopce se řítí ježibabí stvoření!!!
03.02.2006 10:57:00 | Cecilka