Logika..
Věřit na logiku?
teď ne, snad příště
inferna věd díků
kouřící ohniště
Země je zajisté..
figurek mění
osudy šachisté
(mozky koření)
měch miliard galaxií
- vědci vážení
s bezpočtem hvězd jaksi
logický není!
jestli to nestačí
apetit přejde
logicky pytlačí
vše, co z 'nic' vzejde
nul know-how logické
má konec - tečnu
akciovky kosmické
zisk.. v nekonečnu
Přečteno 393x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, jitka.svobodova, carodejka, Květka Š., CULIKATÁ, labuť, Jiná, Radek.oslov.Šafárik, Tomáš Přidal, ...
Komentáře (0)