Anotace: Tak trochu ve stylu prvorepublikového satirického básníka T. R. Fielda...
Jdu se zeptat do Hradu
kde si nejvíc nakradu
kde nachytám do huby
bez námahy holuby
do zlatova pečené
chci i slečny svlečené...
ST!
29.05.2011 18:57:00 | Mario de Janiero
Jsi studna bezedná
všech hříček, ptákovin
zvlášť Tvoje DNA
vylétá do výšin
se sílou třaskavin
jak droga vražedná...:))
myšleno jen v tom nejlepším - d.ě.k.u.j.i!
23.05.2011 12:22:00 | šuměnka
Odvrácená strana práce,
tam že by ses radši schoval?
Jen aby sis potom neřek':
No to jsem to dopracoval.
22.05.2011 13:35:00 | divoska_jaja