Zvědavé myšky
Myška s myškou povídali,
co sousední myši pojídali.
Myška která donášela,
za ostatní nakládačku odnášela.
Na dvě myšky povídačky chystala se bouda,
do pastiček nastražená byla jim gouda.
Zvědavé, vylezli a lapili se,
bez povídání, ve vlastní krvi teď topili se.
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, CORONATION
Komentáře (0)