Naše tanečky s chlastem
Anotace: ode všeho trochu...
Jen co padli tři vodky,
už mi sundaval kalhotky...
Hladil a líbal,
a vyzívavě se na mě díval...
Jen co padlo něco málo rumu,
už mě vodil domů....
Házel do postele,
a řval, že si mě vezme v kostele....
Jen co padla whisky,
postavil se mu vždycky...
Opilí mě táhl do křoví,
a šeptal, že to nikomu nepoví...
Jen co padla zelená,
hráli jsme si na jelena....
Samozřejmě v říji,
hladila jsem mu tu jeho šíji..
Jen co padl sud piva,
byla ze mně svádějící diva...
Co na ulici zvrací,
a mezi svými sny se potácí...
Jenže potom, přestalo mě bavit,
dívat se na tu svou trosku....
Tak přestala jsem tě zdravit,
a snažila se zachránit si něco v mozku...
Začala jsem se léčit z té naší párty,
a s realitou znovu hraju si karty...
O tebe se však bojím víc,
ty jsi totiž kluk bez hranic...
Přečteno 513x
Tipy 27
Poslední tipující: slečna Eva, chicacheca, la loba, Leedram, stmivani.na.lepsi.casy, šuměnka, tato22, Eulinka, labuť, CULIKATÁ, ...
Komentáře (10)
Komentujících (7)