Málo D..
Svet je tieň v prieniku dimenzií
vo svetlách na stret
každej z nich v priestranstvách vymedzí
vlastný svetlomet
to, čo sa vidieť dá opticky
či vypočítať
nerozotne uzol gordický
z návodu citát
vytrhnúť list a sypať vzorce
z 3D do viac-D ?
od A do Zet sa nedokokce
krúžiac v objazde
z ďalších dimenzií počuť smiech
dobre sa bavia
multidimenzionáli, nuž nech..
.. v zdraví mix strávia
Přečteno 371x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Květka Š., jethullfan, Bambulka
Komentáře (0)